Text Box: ISA Hoofdkantoor

In 2001, werd het overgenomen door de ISA SpA, met het hoofdkantoor in Bastia Umbra in de buurt van Perugia (ItaliŽ) leider in de meubelindustrie voor winkels. Deze overname had als doel te groeien en een uitbreiding van het programma. Dankzij innovatieve technologieŽn en oplossingen worden er meubels ontwikkeld die een meerwaarde geeft aan de gepresenteerde producten.

De Nederlandse divisie bestaat vanaf 2000 en is gevestigd in Barendrecht sinds 2002, en is snel uitgegroeid tot een leider en een referentiepunt voor kwaliteit en professionaliteit. Dit dankzij een combinatie tussen passie en genie van de Italiaanse cultuur en van aandacht voor detail.

Tasselli is een divisie van ISA SpA gespecialiseerd in de productie van zeer professionele koelingen voor de sector van de detailhandelaren. Het bedrijf is opgericht in 1943. Vervolgens heeft het zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriŽle koeltechniek en in het bijzonder voor grote retailers waar het zich onderscheidt zich zijn hoge niveau van innovatie en de kwaliteit van haar apparatuur en koeling.

Text Box: Project Aria: ontwerpen met respect voor het milieu
http://turismo.leoblog.it/wp-content/uploads/2013/04/Fioritura-di-Castelluccio-di-Norcia-a25854189.jpg

BEDRIJF